このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日 / 国際連合食糧農業機関,世界保健機関編集 ; [鈴木皓訳]
ショクヒン ノ アンゼン カンリ ト ジョウホウ ノ デンタツ : コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン FAO ト セカイ ホケン キカン WHO ゴウドウ センモンカ カイギ ホウコクショ ローマ 1998ネン 2ガツ 2カ 6カ
(資料 ; 第395号 . 世界の食料・農林水産業データファイル ; No.9)

Publisher 東京 : 国際食糧農業協会
Year 2001.3
Authors 国際連合食糧農業機関 <コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン>
World Health Organization
鈴木, 皓 <スズキ, アキラ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
4900:799 110010867O



Hide details.

Material Type Books
Size 3, 74p ; 21cm
Other titles original title:The application of risk communication to food standards and safety matters
Notes The application of risk communication to food standards and safety matters.の翻訳
参考資料: p73-74
Subjects BSH:食品衛生
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
Language Japanese
ID 0000189927
NCID BA51477795 WCLINK

 Similar Items