食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日 / 国際連合食糧農業機関,世界保健機関編集 ; [鈴木皓訳]
ショクヒン ノ アンゼン カンリ ト ジョウホウ ノ デンタツ : コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン FAO ト セカイ ホケン キカン WHO ゴウドウ センモンカ カイギ ホウコクショ ローマ 1998ネン 2ガツ 2カ 6カ
(資料 ; 第395号 . 世界の食料・農林水産業データファイル ; No.9)
Publisher | 東京 : 国際食糧農業協会 |
---|---|
Year | 2001.3 |
Authors | 国際連合食糧農業機関 <コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン> World Health Organization 鈴木, 皓 <スズキ, アキラ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
4900:799 | 110010867O |
|
|
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 3, 74p ; 21cm |
Other titles | original title:The application of risk communication to food standards and safety matters |
Notes | The application of risk communication to food standards and safety matters.の翻訳 参考資料: p73-74 |
Subjects | BSH:食品衛生 |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 |
Language | Japanese |
ID | 0000189927 |
NCID | BA51477795 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times