「世界の米食文化」と「日本の伝統的米(コメ)料理」 / 奥村彪生著
セカイ ノ ベイショク ブンカ ト ニホン ノ デントウテキ コメ リョウリ
Publisher | 神戸 : エム・シーシー食品設立40周年記念誌編集委員会 |
---|---|
Year | 1994.1 |
Authors | 奥村, 彪生(1937-) <オクムラ, アヤオ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main BF (Previous IIR Business Histories) |
|
Vqaa4:56:2 | 810058274Z |
|
|
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 107p ; 17×19cm |
Other titles | cover title:「世界の米食文化」と「日本の伝統的米(コメ)料理」 : The rice road : 汗と、祈りと、知恵の道程。 : 40th Anniversary MCC |
Notes | 総監修:石毛直道 いま振り返る「エム・シーシー食品」のあゆみ:p102〜105 |
Subjects | NDLSH:米飯 NDLSH:米 NDLSH:食生活 |
Classification | NDC8:596.3 NDLC:EF27 |
Language | Japanese |
ID | 1000115665 |
NCID | BN11288336 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times