Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食のイタリア文化史 / アルベルト・カパッティ, マッシモ・モンタナーリ [著] ; 柴野均訳
ショク ノ イタリア ブンカシ

Publisher 東京 : 岩波書店
Year 2011.2
Authors Capatti, Alberto
Montanari, Massimo, 1949-
柴野, 均(1948-) <シバノ, ヒトシ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:1484 111014998Y
9784000234795

Hide details.

Material Type Books
Size xvi, 426, 22p : 挿図 ; 22cm
Other titles original title:La cucina italiana : storia di una cultura
Notes 参考文献: 巻末p11-22
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア  All Subject Search
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.837
Language Japanese
ID 1000774113
ISBN 9784000234795
NCID BB05211241 WCLINK

 Similar Items