食のイタリア文化史 / アルベルト・カパッティ, マッシモ・モンタナーリ [著] ; 柴野均訳
ショク ノ イタリア ブンカシ
Publisher | 東京 : 岩波書店 |
---|---|
Year | 2011.2 |
Authors | Capatti, Alberto Montanari, Massimo, 1949- 柴野, 均(1948-) <シバノ, ヒトシ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:1484 | 111014998Y |
|
9784000234795 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | xvi, 426, 22p : 挿図 ; 22cm |
Other titles | original title:La cucina italiana : storia di una cultura |
Notes | 参考文献: 巻末p11-22 |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.837 |
Language | Japanese |
ID | 1000774113 |
ISBN | 9784000234795 |
NCID | BB05211241 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times