食品安全性辞典 / 小野宏 [ほか] 監修
ショクヒン アンゼンセイ ジテン
Publisher | 東京 : 共立出版 |
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Year | 2010.11 |
Edition | 第2版 |
Authors | 小野, 宏(1937-) <オノ, ヒロシ> 斎藤, 行生 <サイトウ, ユキオ> 浜野, 弘昭 <ハマノ, ヒロアキ> 林, 裕造 <ハヤシ, ユウゾウ> |
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Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
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Library Main Building 1st fl. (Reference Books) |
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4900:1959 | 111015762O |
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9784320061705 |
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Material Type | Books |
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Size | 16, 567p ; 22cm |
Other titles | title page title:The dictionary of food safety |
Notes | その他の監修者: 斎藤行生, 浜野弘昭, 林裕造 |
Subjects | BSH:食品衛生 -- 辞典
All Subject Search
NDLSH:食品安全 -- 辞書 All Subject Search |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 |
Language | Japanese |
ID | 1000775767 |
ISBN | 9784320061705 |
NCID |
BB03966313 ![]() |
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