Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

日本食の文化 : 原始から現代に至る食のあゆみ / 江原絢子編著 ; 荒尾美代 [ほか] 著
ニホンショク ノ ブンカ : ゲンシ カラ ゲンダイ ニ イタル ショク ノ アユミ

Publisher 東京 : アイ・ケイコーポレーション
Year 2021.7
Authors 江原, 絢子(1943-) <エハラ, アヤコ>
荒尾, 美代(1960-) <アラオ, ミヨ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:2067 111114228L
9784874923757

Hide details.

Material Type Books
Size ix, 224p : 挿図, 地図 ; 26cm
Notes 参考文献: 各章末
その他の著者: 阿良田麻里子, 石川尚子, 伊藤有紀, 大久保洋子, 宇都宮由佳, 竹内由紀子, 東四柳祥子, 福留奈美
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(日本) -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC9:383.81
NDC10:383.81
NDLC:GD51
Language Japanese
ID 1001200184
ISBN 9784874923757
NCID BC08843996 WCLINK

 Similar Items