日本食の文化 : 原始から現代に至る食のあゆみ / 江原絢子編著 ; 荒尾美代 [ほか] 著
ニホンショク ノ ブンカ : ゲンシ カラ ゲンダイ ニ イタル ショク ノ アユミ
Publisher | 東京 : アイ・ケイコーポレーション |
---|---|
Year | 2021.7 |
Authors | 江原, 絢子(1943-) <エハラ, アヤコ> 荒尾, 美代(1960-) <アラオ, ミヨ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:2067 | 111114228L |
|
9784874923757 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | ix, 224p : 挿図, 地図 ; 26cm |
Notes | 参考文献: 各章末 その他の著者: 阿良田麻里子, 石川尚子, 伊藤有紀, 大久保洋子, 宇都宮由佳, 竹内由紀子, 東四柳祥子, 福留奈美 |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(日本) -- 歴史 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC9:383.81 NDC10:383.81 NDLC:GD51 |
Language | Japanese |
ID | 1001200184 |
ISBN | 9784874923757 |
NCID |
BC08843996 ![]() |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:17times