発酵 : 伝統と革新の微生物利用技術 / 杉山政則著 ; 深町龍太郎コーディネーター
ハッコウ : デントウ ト カクシン ノ ビセイブツ リヨウ ギジュツ
(共立スマートセレクション = Kyoritsu smart selection ; 39)
Publisher | 東京 : 共立出版 |
---|---|
Year | 2023.7 |
Authors | 杉山, 政則 (1950-) <スギヤマ, マサノリ> 深町, 龍太郎 <フカマチ, リュウタロウ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
5800:387 | 111131799X |
|
9784320009394 | 2023.9 |
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | viii, 135p, 図版 [4] p : 挿図 ; 19cm |
Other titles | colophon title:Fermentation : traditional and innovative microbial technology |
Notes | 参考図書・引用文献: p[120]-126 |
Subjects | BSH:発酵 NDLSH:発酵食品 NDLSH:食品微生物学 |
Classification | NDC9:588.51 NDC10:588.51 |
Language | Japanese |
ID | 1001227337 |
ISBN | 9784320009394 |
NCID | BD02845260 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times