Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

世界食文化図鑑 / スージー・ワード, クレア・クリフトン, ジェニー・ステイシー著
セカイ ショクブンカ ズカン

Publisher 東京 : 東洋書林
Year 2003.1
Authors Ward, Susie, 1947-
Clifton, Claire
Stacey, Jenny
Donovan, Mary
難波, 恒雄(1931-) <ナンバ, ツネオ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (in Japanese;Large;2 Weeks)
3800:940 110408271O
4887215908 2004.4

Hide details.

Material Type Books
Size 225p : 挿図, 地図 ; 29cm
Other titles original title:The gourmet atlas
spine title:世界食文化図鑑 : 食物の起源と伝播
spine title:The gourmet atlas : the history, origin and migration of foods in the world
Notes 原著(Quarto Publishing, c1997)の翻訳
原著監修: メアリ・ドノヴァン
日本語版監修: 難波恒雄
Subjects BSH:食物
BSH:食生活
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.8
Language Japanese
ID 1000000922
ISBN 4887215908
NCID BA60479871 WCLINK

 Similar Items