Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

イタリアの地方料理 / 柴田書店編
イタリア ノ チホウ リョウリ

Publisher 東京 : 柴田書店
Year 2011.4
Authors 柴田書店 <シバタ ショテン>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
5900:122 111043272L
9784388061112

Hide details.

Material Type Books
Size 431p ; 26cm
Other titles title page title:La Cucina Regionale Italiana
colophon title:イタリアの地方料理 : 北から南まで20州280品の料理
Notes 「イタリア地方料理の探究」(2005年刊)の改題改訂
ジャンル別料理索引: p413-418
素材別料理索引: p419-426
主な参考文献、主な参照サイト: p431
Subjects BSH:料理(西洋) -- イタリア  All Subject Search
NDLSH:イタリア料理
Classification NDC8:596.23
NDC9:596.23
Language Japanese
ID 1001037014
ISBN 9784388061112
NCID BB05650569 WCLINK

 Similar Items