このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

バイオテクノロジーと食品の安全性 : FAO/WHO合同協議会報告書 : イタリア,ローマ,1996年9月30日〜10月4日 / 国際連合食糧農業機関編集 ; 国際食糧農業協会訳
バイオテクノロジー ト ショクヒン ノ アンゼンセイ : FAO WHO ゴウドウ キョウギカイ ホウコクショ : イタリア ローマ 1996ネン 9ガツ 30ニチ 10ガツ 4カ
(資料 ; 第368号 . 季報 ; 第62号)

Publisher 東京 : 国際食糧農業協会
Year 1998.1
Authors Food and Agriculture Organization of the United Nations
国際食糧農業協会 <コクサイ ショクリョウ ノウギョウ キョウカイ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
4900:591 119709230W



Hide details.

Material Type Books
Size 62p ; 21cm
Other titles original title:Biotechnology and food safety
Subjects BSH:食品衛生
BSH:遺伝子工学
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
Language Japanese
ID 0000140094
NCID BA35620628 WCLINK

 Similar Items