Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

発酵 : 伝統と革新の微生物利用技術 / 杉山政則著 ; 深町龍太郎コーディネーター
ハッコウ : デントウ ト カクシン ノ ビセイブツ リヨウ ギジュツ
(共立スマートセレクション = Kyoritsu smart selection ; 39)

Publisher 東京 : 共立出版
Year 2023.7
Authors 杉山, 政則 (1950-) <スギヤマ, マサノリ>
深町, 龍太郎 <フカマチ, リュウタロウ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
5800:387 111131799X
9784320009394 2023.9

Hide details.

Material Type Books
Size viii, 135p, 図版 [4] p : 挿図 ; 19cm
Other titles colophon title:Fermentation : traditional and innovative microbial technology
Notes 参考図書・引用文献: p[120]-126
Subjects BSH:発酵
NDLSH:発酵食品
NDLSH:食品微生物学
Classification NDC9:588.51
NDC10:588.51
Language Japanese
ID 1001227337
ISBN 9784320009394
NCID BD02845260 WCLINK

 Similar Items