Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

発酵食品への招待 : 食文明から新展開まで / 一島英治著
ハッコウ ショクヒン エノ ショウタイ : ショクブンメイ カラ シンテンカイ マデ
(ポピュラーサイエンス)

Publisher 東京 : 裳華房
Year 1989.10
Authors 一島, 英治(1934-) <イチシマ, エイジ>

Hide book details.

Library Periodicals Annex 1st fl. (Kodaira Classification)
891:11 218057836/



Hide details.

Material Type Books
Size ix, 156p ; 19cm
Notes 参考書: p147-153
Subjects BSH:発酵
NDLSH:発酵
NDLSH:食品
Classification NDC8:588.51
NDC8:588.5
NDLC:PA411
Language Japanese
ID 0000004835
ISBN 4785385219
NCID BN03941281 WCLINK

 Similar Items