満洲料理法 : 一品料理の部 / 佐藤美智子, 小原楓著
マンシュウ リョウリホウ : イッピン リョウリ ノ ブ
(アジア学叢書 ; 340)
Publisher | 東京 : 大空社出版 |
---|---|
Year | 2020.10 |
Authors | 佐藤, 美智子 <サトウ, ミチコ> 小原, 楓 <オハラ, カエデ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
0800:51:340 | 111100599R |
|
9784908926839 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 16, 206p : 挿図 ; 22cm |
Notes | 複製. 原本の出版事項: 滿洲事情案内所, 1942.11 XISBNは第48回配本のセットISBN 昭和17年に刊行された、佐藤美智子・小原楓著「満洲料理法 一品料理の部」を復刻。満洲料理が美味にして栄養に富み経済的に低廉なることに着眼した研究成果を簡易平明に収録する。 |
Subjects | BSH:料理(中国) NDLSH:中華料理 |
Classification | NDC8:596.22 NDC9:596.22 NDC10:596.22 NDLC:EF27 |
Language | Japanese |
ID | 1001175967 |
ISBN | 9784908926839 |
NCID | BC0353753X |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times