食卓の上の韓国史 : おいしいメニューでたどる20世紀食文化史 / 周永河著 ; 丁田隆訳
ショクタク ノ ウエ ノ カンコクシ : オイシイ メニュー デ タドル 20セイキ ショクブンカシ
Publisher | 東京 : 慶應義塾大学出版会 |
---|---|
Year | 2021.12 |
Authors | 周, 永河 <주, 영하> 丁田, 隆(1972-) <マチダ, タカシ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:2099 | 111119935V |
|
9784766427844 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | xi, 400, 37p, 図版 [2] p : 挿図, 地図 ; 21cm |
Other titles | original title:식탁 위의 한국사 : 메뉴로 본 20세기 한국 음식문화사 |
Notes | 原著 (휴머니스트, 2013) の翻訳 |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(朝鮮) -- 歴史 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 大韓民国 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:朝鮮料理 -- 歴史 -- 近代 All Subject Search |
Classification | NDC9:383.821 NDC10:383.821 NDLC:GE141 |
Language | Japanese |
ID | 1001208919 |
ISBN | 9784766427844 |
NCID | BC11791278 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:36times