Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食卓の上の韓国史 : おいしいメニューでたどる20世紀食文化史 / 周永河著 ; 丁田隆訳
ショクタク ノ ウエ ノ カンコクシ : オイシイ メニュー デ タドル 20セイキ ショクブンカシ

Publisher 東京 : 慶應義塾大学出版会
Year 2021.12
Authors 周, 永河 <주, 영하>
丁田, 隆(1972-) <マチダ, タカシ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:2099 111119935V
9784766427844

Hide details.

Material Type Books
Size xi, 400, 37p, 図版 [2] p : 挿図, 地図 ; 21cm
Other titles original title:식탁 위의 한국사 : 메뉴로 본 20세기 한국 음식문화사
Notes 原著 (휴머니스트, 2013) の翻訳
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(朝鮮) -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 大韓民国 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:朝鮮料理 -- 歴史 -- 近代  All Subject Search
Classification NDC9:383.821
NDC10:383.821
NDLC:GE141
Language Japanese
ID 1001208919
ISBN 9784766427844
NCID BC11791278 WCLINK

 Similar Items