Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

四訂食品成分表
ヨンテイ ショクヒン セイブンヒョウ

Publisher 東京 : 女子栄養大学出版部
Year 1983-
Authors 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ>
香川, 綾(1899-1997) <カガワ, アヤ>

Hide book details.

Library Periodicals Annex 1st fl. (Kodaira Classification) 1987 737:26B 218013556V



Hide details.

Material Type Books
Size 冊 ; 15×21cm
Other titles variant access title:食品成分表
cover title:科学技術庁資源調査会・編『四訂日本食品標準成分表』による四訂食品成分表
cover title:Standard tables of food composition in Japan
Notes 監修: 香川綾
2000年版の監修: 香川芳子
1994-2000年版の大きさ: 21cm
付・食生活・健康の向上に役立つ諸表・カラー食品ガイド
Subjects NDLSH:食品化学
NDLSH:栄養
MESH:Food -- tables  All Subject Search
MESH:Nutrition -- tables  All Subject Search
Classification NDC8:498.51
NDLC:PC25
Language Japanese
ID 0000054298
ISBN 4789501876
NCID BN00356966 WCLINK

 Similar Items