四訂食品成分表
ヨンテイ ショクヒン セイブンヒョウ
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
---|---|
Year | 1983- |
Authors | 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ> 香川, 綾(1899-1997) <カガワ, アヤ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Periodicals Annex 1st fl. (Kodaira Classification) | 1987 | 737:26B | 218013556V |
|
|
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 冊 ; 15×21cm |
Other titles | variant access title:食品成分表 cover title:科学技術庁資源調査会・編『四訂日本食品標準成分表』による四訂食品成分表 cover title:Standard tables of food composition in Japan |
Notes | 監修: 香川綾 2000年版の監修: 香川芳子 1994-2000年版の大きさ: 21cm 付・食生活・健康の向上に役立つ諸表・カラー食品ガイド |
Subjects | NDLSH:食品化学 NDLSH:栄養 MESH:Food -- tables All Subject Search MESH:Nutrition -- tables All Subject Search |
Classification | NDC8:498.51 NDLC:PC25 |
Language | Japanese |
ID | 0000054298 |
ISBN | 4789501876 |
NCID | BN00356966 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times