飲食店営業(料理店)の実態と経営改善の方策 / 厚生省生活衛生局指導課 [編]
インショクテン エイギョウ リョウリテン ノ ジッタイ ト ケイエイ カイゼン ノ ホウサク
Publisher | [東京] : 厚生省生活衛生局指導課 |
---|---|
Year | 1995.3- |
Authors | 厚生省生活衛生局指導課 <コウセイショウ セイカツ エイセイキョク シドウカ> 厚生労働省健康局生活衛生課 <コウセイ ロウドウショウ ケンコウキョク セイカツ エイセイカ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
RCISSS | 平成7年3月 | D42F7367:100:1-1(1995) | 7195503060 |
|
|
1995.3 |
|
||
RCISSS | 平成16年10月 | D42F7367:100:1-1(2004) | 7110126534 |
|
|
2004.10 |
|
||
RCISSS | 平成21年10月 | D42F7367:100:1-1(2009) | 7110393506 |
|
|
[2009] |
|
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times