Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食の安全 / 吉村悦郎, 関崎勉編著
ショク ノ アンゼン
(放送大学教材 ; 1519344-1-2111)

Publisher 東京 : 放送大学教育振興会
Year 2021.3
Authors 吉村, 悦郎 <ヨシムラ, エツロウ>
関崎, 勉 <セキザキ, ツトム>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (in Japanese)(2 Weeks Loan)
0800:7:1519344 111107918T
9784595322594

Hide details.

Material Type Books
Size 268p : 挿図 ; 21cm
Notes テレビ教材
文献: 章末
Subjects BSH:食品衛生
Classification NDC9:498.54
NDC10:498.54
Language Japanese
ID 1001189519
ISBN 9784595322594
NCID BC05874654 WCLINK

 Similar Items