Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

美味しさの脳科学 : においが味わいを決めている / ゴードン・M・シェファード著 ; 小松淳子訳
オイシサ ノ ノウ カガク : ニオイ ガ アジワイ オ キメテ イル

Publisher 東京 : インターシフト
Publisher 東京 : 合同出版 (発売)
Year 2014.5
Authors Shepherd, Gordon M., 1933-
小松, 淳子(1954-) <コマツ, ジュンコ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
4900:2318 111053909T
9784772695404

Hide details.

Material Type Books
Size 353p : 挿図 ; 20cm
Other titles original title:Neurogastronomy : how the brain creates flavor and why it matters
Notes 参考文献: p[339]-[349]
Subjects BSH:におい
BSH:嗅覚
BSH:味覚
BSH:
Classification NDC8:491.376
NDC9:491.376
NDC9:491.377
Language Japanese
ID 1001068564
ISBN 9784772695404
NCID BB15572392 WCLINK

 Similar Items