美味しさの脳科学 : においが味わいを決めている / ゴードン・M・シェファード著 ; 小松淳子訳
オイシサ ノ ノウ カガク : ニオイ ガ アジワイ オ キメテ イル
Publisher | 東京 : インターシフト |
---|---|
Publisher | 東京 : 合同出版 (発売) |
Year | 2014.5 |
Authors | Shepherd, Gordon M., 1933- 小松, 淳子(1954-) <コマツ, ジュンコ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
4900:2318 | 111053909T |
|
9784772695404 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 353p : 挿図 ; 20cm |
Other titles | original title:Neurogastronomy : how the brain creates flavor and why it matters |
Notes | 参考文献: p[339]-[349] |
Subjects | BSH:におい BSH:嗅覚 BSH:味覚 BSH:脳 |
Classification | NDC8:491.376 NDC9:491.376 NDC9:491.377 |
Language | Japanese |
ID | 1001068564 |
ISBN | 9784772695404 |
NCID | BB15572392 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times