Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

日本食品標準成分表 : 新規食品編 / 科学技術庁資源調査会編
ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : シンキ ショクヒンヘン

Publisher 東京 : 大蔵省印刷局
Year 1997.4
Edition 五訂
Authors 科学技術庁資源調査会 <カガク ギジュツチョウ シゲン チョウサカイ>

Hide book details.

RCISSS
F73672:Ka16-2 7197003416
4173117205 1997.4

Hide details.

Material Type Books
Size 148p ; 30cm
Subjects BSH:食品 -- 便覧  All Subject Search
NDLSH:食品科学
NDLSH:栄養
Classification NDC8:498.51
NDC6:498.51
Language Japanese
ID 1000353781
ISBN 4173117205
NCID BA30564337 WCLINK

 Similar Items