食品学I・II / 菅原龍幸, 福澤美喜男編著 ; 北尾悟 [ほか] 共著
ショクヒンガク I II
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 2010.3 |
Edition | 改訂 |
Authors | 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ> 福沢, 美喜男(1933-) <フクザワ, ミキオ> 北尾, 悟(栄養学) <キタオ, サトシ> 佐々木, 弘子(栄養学) <ササキ, ヒロコ> 筒井, 知己(1948-) <ツツイ, トモミ> 橋本, 俊二郎 <ハシモト, シュンジロウ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
4900:1919 | 111009538S |
|
9784767904153 |
|
|
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times