Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食品学I・II / 菅原龍幸, 福澤美喜男編著 ; 北尾悟 [ほか] 共著
ショクヒンガク I II

Publisher 東京 : 建帛社
Year 2010.3
Edition 改訂
Authors 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ>
福沢, 美喜男(1933-) <フクザワ, ミキオ>
北尾, 悟(栄養学) <キタオ, サトシ>
佐々木, 弘子(栄養学) <ササキ, ヒロコ>
筒井, 知己(1948-) <ツツイ, トモミ>
橋本, 俊二郎 <ハシモト, シュンジロウ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
4900:1919 111009538S
9784767904153

Hide details.

Material Type Books
Size x, 371p : 挿図 ; 22cm
Other titles variant access title:改訂食品学I・II
variant access title:改訂食品学III
Notes 五訂増補日本食品標準成分表準拠
その他の共著者: 佐々木弘子, 筒井知己, 橋本俊二郎
文献: 章末
Subjects BSH:食品
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.51
Language Japanese
ID 1000706105
ISBN 9784767904153
NCID BB02210989 WCLINK

 Similar Items