和食の地理学 : あの美味を生むのはどんな土地なのか / 金田章裕著
ワショク ノ チリガク : アノ ビミ オ ウム ノワ ドンナ トチ ナノカ
(平凡社新書 ; 962)
Publisher | 東京 : 平凡社 |
---|---|
Year | 2020.12 |
Authors | 金田, 章裕(1946-) <キンダ, アキヒロ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
6100:1413 | 111102662K |
|
9784582859621 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 222p, 図版4p : 挿図 ; 18cm |
Notes | 米、野菜、日本茶、調味料、漬物、果物、海産物。そして近年、著しい品質向上が注目される日本ワイン。これらの美酒佳肴はどのように生まれているのか。日本の地理・地勢から「人間と食の関係」を探求する。 参考文献: p219-222 |
Subjects | BSH:日本 -- 農業
All Subject Search
BSH:水産業 -- 日本 All Subject Search BSH:食品 BSH:日本 -- 地理 All Subject Search NDLSH:文化的景観 -- 日本 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 日本 All Subject Search |
Classification | NDC8:612.1 NDC9:612.1 NDC10:612.1 NDLC:KA411 NDC10:629.1 NDC10:383.8 |
Language | Japanese |
ID | 1001179763 |
ISBN | 9784582859621 |
NCID | BC04600303 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:34times