イタリア郷土料理調理技術教本 : 味良く作るプロの技術を、基礎から学ぶ。 / 今井寿著
イタリア キョウド リョウリ チョウリ ギジュツ キョウホン : アジ ヨク ツクル プロ ノ ギジュツ オ キソ カラ マナブ
(旭屋出版MOOK)
Publisher | 東京 : 旭屋出版 |
---|---|
Year | 2014.4 |
Authors | 今井 寿 <イマイ ヒサシ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (in Japanese)(Large-sized) |
|
5900:121 | 111043271K |
|
9784751110829 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 151p ; 29cm |
Other titles | variant access title:味良く作るプロの技術を、基礎から学ぶ。 : イタリア郷土料理調理技術教本 |
Subjects | BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search |
Classification | NDC9:596.23 NDLC:Y94 |
Language | Japanese |
ID | 1001037013 |
ISBN | 9784751110829 |
NCID | BB15835775 |