イタリア料理大全 : 厨房の学とよい食の術 / ペッレグリーノ・アルトゥージ著 ; 中山エツコ, 柱本元彦, 中村浩子訳
イタリア リョウリ タイゼン : チュウボウ ノ ガク ト ヨイ ショク ノ スベ
Publisher | 東京 : 平凡社 |
---|---|
Year | 2020.7 |
Authors | Artusi, Pellegrino 中山, 悦子 <ナカヤマ, エツコ> 柱本, 元彦(1961-) <ハシラモト, モトヒコ> 中村, 浩子 <ナカムラ, ヒロコ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
5900:158 | 111102577P |
|
9784582632224 | 2020.12 |
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 717p : 挿図 ; 22cm |
Other titles | original title:La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene |
Notes | 監訳: 工藤裕子 参考文献: p717 |
Subjects | BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search |
Classification | NDC9:596.23 |
Language | Japanese |
ID | 1001179834 |
ISBN | 9784582632224 |
NCID |
BB3153914X ![]() |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times