知っておきたい和食の文化 / 佐藤洋一郎編
シッテ オキタイ ワショク ノ ブンカ
Publisher | 東京 : 勉誠出版 (発売) |
---|---|
Year | 2022.2 |
Authors | 佐藤, 洋一郎(1952-) <サトウ, ヨウイチロウ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:2094 | 111119102H |
|
9784585330011 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 14, 373p, 図版2枚 : 挿図, 肖像, 地図 ; 19cm |
Other titles | variant access title:和食の文化 : 知っておきたい |
Contents | 外から見た和食 / アイスン・ウヤル槙林著 東の和食、西の和食 / 佐藤洋一郎著 コナモンは和食である / 佐藤洋一郎, 熊谷真菜述 江戸時代から学ぶ「未来の食」 / 鎌谷かおる, 野中朋美著 戦後家庭料理の変遷 / 奥村彪生著 鯨食の地域性と保守性 / 赤嶺淳著 和食と魚 / 石川智士著 和食は、どのように作られるのか? / 佐藤洋一郎, 石川智士著 和食科学分野の研究テーマの見つけ方と進め方 / 中村考志著 和食と宗教 / 末原達郎著 和食とサービス / 平本毅著 茄子の花と食育 / 櫻井要著 和食と教養 / 濱崎加奈子著 和食の総合政策 / 新川達郎著 |
Notes | 文献 : 各章末 |
Subjects | BSH:料理(日本) BSH:食生活 NDLSH:日本料理 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC9:383.81 NDLC:GD51 NDC10:383.81 |
Language | Japanese |
ID | 1001207186 |
ISBN | 9784585330011 |
NCID | BC12558133 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times