イタリアの地方料理 / 柴田書店編
イタリア ノ チホウ リョウリ
Publisher | 東京 : 柴田書店 |
---|---|
Year | 2011.4 |
Authors | 柴田書店 <シバタ ショテン> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
5900:122 | 111043272L |
|
9784388061112 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 431p ; 26cm |
Other titles | title page title:La Cucina Regionale Italiana colophon title:イタリアの地方料理 : 北から南まで20州280品の料理 |
Notes | 「イタリア地方料理の探究」(2005年刊)の改題改訂 ジャンル別料理索引: p413-418 素材別料理索引: p419-426 主な参考文献、主な参照サイト: p431 |
Subjects | BSH:料理(西洋) -- イタリア
All Subject Search
NDLSH:イタリア料理 |
Classification | NDC8:596.23 NDC9:596.23 |
Language | Japanese |
ID | 1001037014 |
ISBN | 9784388061112 |
NCID |
BB05650569 ![]() |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times