発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求 / Sandor Ellix Katz著 ; 水原文訳
ハッコウ ノ ギホウ : セカイ ノ ハッコウ ショクヒン ト ハッコウ ブンカ ノ タンキュウ
(Make: Japan books)
Publisher | 東京 : オライリー・ジャパン |
---|---|
Publisher | 東京 : オーム社 (発売) |
Year | 2016.4 |
Authors | Katz, Sandor Ellix 水原, 文 <ミズハラ, ブン> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese) |
|
5800:299 | 111062881S |
|
9784873117638 |
|
|
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times