Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求 / Sandor Ellix Katz著 ; 水原文訳
ハッコウ ノ ギホウ : セカイ ノ ハッコウ ショクヒン ト ハッコウ ブンカ ノ タンキュウ
(Make: Japan books)

Publisher 東京 : オライリー・ジャパン
Publisher 東京 : オーム社 (発売)
Year 2016.4
Authors Katz, Sandor Ellix
水原, 文 <ミズハラ, ブン>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
5800:299 111062881S
9784873117638

Hide details.

Material Type Books
Size xxiv, 483p ; 図版16[p] : 挿図 ; 24cm
Other titles original title:The art of fermentation
Notes 参考資料: p439-444
引用書籍: p451-454
原注: p455-470
索引: p471-479
Subjects BSH:発酵食品
Classification NDC8:588.51
NDC9:588.51
Language Japanese
ID 1001084261
ISBN 9784873117638
NCID BB21170597 WCLINK

 Similar Items