イタリア料理のアイデンティティ / マッシモ・モンタナーリ著 ; 正戸あゆみ訳
イタリア リョウリ ノ アイデンティティ
Publisher | 東京 : 河出書房新社 |
---|---|
Year | 2017.7 |
Authors | Montanari, Massimo, 1949- 正戸, あゆみ(1983-) <ショウト, アユミ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:2104 | 111120788T |
|
9784309227085 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 157p ; 20cm |
Other titles | original title:L'identità italiana in cucina |
Notes | 読解の手引き: p[137]-151 『イタリア文化(La cultura italiana)』掲載のエッセイ「食のモデルとイタリアのアイデンティティ(Modelli alimentari e identità italiana)」を大幅に改訂したもの |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search NDLSH:食生活 -- イタリア All Subject Search NDLSH:イタリア料理 |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.837 |
Language | Japanese |
ID | 1001209925 |
ISBN | 9784309227085 |
NCID | BB24354814 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times