Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

イタリア料理のアイデンティティ / マッシモ・モンタナーリ著 ; 正戸あゆみ訳
イタリア リョウリ ノ アイデンティティ

Publisher 東京 : 河出書房新社
Year 2017.7
Authors Montanari, Massimo, 1949-
正戸, あゆみ(1983-) <ショウト, アユミ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:2104 111120788T
9784309227085

Hide details.

Material Type Books
Size 157p ; 20cm
Other titles original title:L'identità italiana in cucina
Notes 読解の手引き: p[137]-151
『イタリア文化(La cultura italiana)』掲載のエッセイ「食のモデルとイタリアのアイデンティティ(Modelli alimentari e identità italiana)」を大幅に改訂したもの
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- イタリア  All Subject Search
NDLSH:イタリア料理
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.837
Language Japanese
ID 1001209925
ISBN 9784309227085
NCID BB24354814 WCLINK

 Similar Items