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バイオテクノロジーと食品 : バイオ食品の安全性確保に向けて / International Food Biotechnology Council [編] ; バイオテクノロジー・ワーキンググループ翻訳編集
バイオテクノロジー ト ショクヒン : バイオ ショクヒン ノ アンゼンセイ カクホ ニ ムケテ

Publisher 東京 : 建帛社
Year 1991.12
Authors International Food Biotechnology Council
粟飯原, 景昭(1927-) <アイバラ, カゲアキ>

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IER Library
Sg:139 5192014016
4767960509

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Material Type Books
Size xii, 285p ; 21cm
Other titles original title:Biotechnologies and food : assuring the safety of foods produced by genetic modification
Notes 翻訳監修: 粟飯原景昭, 矢野圭司
Subjects BSH:食品衛生
BSH:遺伝子工学
NDLSH:食品衛生
NDLSH:遺伝子工学
Classification NDC8:498.54
NDC7:498.55
Language Japanese
ID 1000326858
ISBN 4767960509
NCID BN07244326 WCLINK

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