バイオテクノロジーと食品 : バイオ食品の安全性確保に向けて / International Food Biotechnology Council [編] ; バイオテクノロジー・ワーキンググループ翻訳編集
バイオテクノロジー ト ショクヒン : バイオ ショクヒン ノ アンゼンセイ カクホ ニ ムケテ
Publisher | 東京 : 建帛社 |
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Year | 1991.12 |
Authors | International Food Biotechnology Council 粟飯原, 景昭(1927-) <アイバラ, カゲアキ> |
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Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
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IER Library |
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Sg:139 | 5192014016 |
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4767960509 |
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Material Type | Books |
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Size | xii, 285p ; 21cm |
Other titles | original title:Biotechnologies and food : assuring the safety of foods produced by genetic modification |
Notes | 翻訳監修: 粟飯原景昭, 矢野圭司 |
Subjects | BSH:食品衛生 BSH:遺伝子工学 NDLSH:食品衛生 NDLSH:遺伝子工学 |
Classification | NDC8:498.54 NDC7:498.55 |
Language | Japanese |
ID | 1000326858 |
ISBN | 4767960509 |
NCID | BN07244326 |
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