Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

日本人の栄養所要量 : 食事摂取基準の活用 / 健康・栄養情報研究会編集
ニホンジン ノ エイヨウ ショヨウリョウ : ショクジ セッシュ キジュン ノ カツヨウ

Publisher 東京 : 第一出版
Year 2000.10
Edition 第6次改定
Authors 健康・栄養情報研究会 <ケンコウ エイヨウ ジョウホウ ケンキュウカイ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
4900:789 110008019K



Hide details.

Material Type Books
Size iv, 124p ; 26cm
Other titles variant access title:第六次改定日本人の栄養所要量食事摂取基準の活用
title page title:A guidebook for the dietary reference intekes
Notes 参考文献: p124
Subjects BSH:栄養
MESH:Nutrition -- standards  All Subject Search
Classification NDC8:498.55
NDC9:498.55
NLM:QU 145
Language Japanese
ID 0000183233
ISBN 4804109293
NCID BA48999158 WCLINK

 Similar Items