Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

食と科学技術 / 舛重正一編
ショク ト カガク ギジュツ
(食の文化フォーラム ; 23)

Publisher 東京 : ドメス出版
Year 2005.9
Authors 舛重, 正一(1938-) <マスシゲ, ショウイチ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (in Japanese)(2 Weeks Loan)
5800:145 110508508S
4810706540

Hide details.

Material Type Books
Size 236p : 挿図 ; 22cm
Notes 企画: 味の素食の文化センター
文献: 章末
Subjects BSH:食品工学
BSH:水産増殖
BSH:遺伝子組み換え食品
BSH:料理
Classification NDC8:588.04
NDC9:588.04
NDC8:588
Language Japanese
ID 1000067605
ISBN 4810706540
NCID BA73567009 WCLINK

 Similar Items