Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

日本人の栄養所要量 : 食事摂取基準 / 健康・栄養情報研究会編集
ニホンジン ノ エイヨウ ショヨウリョウ : ショクジ セッシュ キジュン

Publisher 東京 : 第一出版
Year 1999.9
Edition 第6次改定
Authors 健康・栄養情報研究会 <ケンコウ エイヨウ ジョウホウ ケンキュウカイ>

Hide book details.

RCISSS
F7363:Ko83A-1 7100005862
4804108947 1999.9

Hide details.

Material Type Books
Size 273p ; 26cm
Other titles title page title:Recommended dietary allowances : dietary reference intakes
Notes 参考文献: 各章末
Subjects BSH:栄養
Classification NDC8:498.55
NDC9:498.55
Language Japanese
ID 1000415073
ISBN 4804108947
NCID BA43209203 WCLINK

 Similar Items