中国食事文化の研究 : 食をめぐる家族と社会の歴史人類学 / 西澤治彦著
チュウゴク ショクジ ブンカ ノ ケンキュウ : ショク オ メグル カゾク ト シャカイ ノ レキシ ジンルイガク
Publisher | 東京 : 風響社 |
---|---|
Year | 2009.12 |
Authors | 西澤, 治彦(1954-) <ニシザワ, ハルヒコ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:1742 | 111062192N |
|
9784894890237 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 782p : 挿図 ; 22cm |
Notes | 博士論文「中国の食事方法 : 歴史人類学的考察」 (2002年, 国立民族学博物館) を改題・大幅な加筆をしたもの 引用・参考文献リスト: p675-735 |
Subjects | NDLSH:食生活 -- 中国
All Subject Search
BSH:食生活 -- 歴史 All Subject Search BSH:料理(中国) -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC9:383.822 |
Language | Japanese |
ID | 1001082239 |
ISBN | 9784894890237 |
NCID | BB00588344 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times