Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

酒と調味料、保存食 / 石垣悟編
サケ ト チョウミリョウ、ホゾンショク
(日本の食文化 ; 5)

Publisher 東京 : 吉川弘文館
Year 2019.4
Authors 石垣, 悟 <イシガキ, サトル>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:1935:5 111099860Z
9784642068406

Hide details.

Material Type Books
Size ix, 226, 8p : 挿図 ; 20cm
Other titles variant access title:酒と調味料保存食
Notes 参考文献あり
Subjects BSH:食生活
NDLSH:食生活 -- 日本  All Subject Search
NDLSH:清酒
NDLSH:調味料
NDLSH:食品保存
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.81
NDC10:383.81
Language Japanese
ID 1001171827
ISBN 9784642068406
NCID BB28028426 WCLINK

 Similar Items