Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

イタリア料理大全 : 厨房の学とよい食の術 / ペッレグリーノ・アルトゥージ著 ; 中山エツコ, 柱本元彦, 中村浩子訳
イタリア リョウリ タイゼン : チュウボウ ノ ガク ト ヨイ ショク ノ スベ

Publisher 東京 : 平凡社
Year 2020.7
Authors Artusi, Pellegrino
中山, 悦子 <ナカヤマ, エツコ>
柱本, 元彦(1961-) <ハシラモト, モトヒコ>
中村, 浩子 <ナカムラ, ヒロコ>

Hide book details.

Library Main Building 3rd fl. (Books in Japanese)
5900:158 111102577P
9784582632224 2020.12

Hide details.

Material Type Books
Size 717p : 挿図 ; 22cm
Other titles original title:La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
Notes 監訳: 工藤裕子
参考文献: p717
Subjects BSH:料理(西洋) -- イタリア  All Subject Search
Classification NDC9:596.23
Language Japanese
ID 1001179834
ISBN 9784582632224
NCID BB3153914X WCLINK

 Similar Items