Check details on webcat_plus

このエントリーをはてなブックマークに追加

Output this information

Link on this page

イタリア料理の誕生 / キャロル・ヘルストスキー著 ; 小田原琳, 秦泉寺友紀, 山手昌樹訳
イタリア リョウリ ノ タンジョウ

Publisher 京都 : 人文書院
Year 2022.8
Authors Helstosky, Carol
小田原, 琳(1972-) <オダワラ, リン>
秦泉寺, 友紀(1973-) <シンセンジ, ユキ>
山手, 昌樹(1980-) <ヤマテ, マサキ>

Hide book details.

Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese)
3800:2113 111122427L
9784409510940

Hide details.

Material Type Books
Size 357p : 挿図, 地図 ; 20cm
Other titles original title:Garlic and oil : politics and food in Italy
Notes 原著 (Bloomsbury, 2004) の全訳
参考文献: p295-312
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア  All Subject Search
BSH:食糧政策 -- 歴史  All Subject Search
BSH:イタリア -- 歴史 -- 20世紀  All Subject Search
Classification NDC9:383.837
NDC10:383.837
Language Japanese
ID 1001212649
ISBN 9784409510940
NCID BC16493299 WCLINK

 Similar Items