イタリア料理の誕生 / キャロル・ヘルストスキー著 ; 小田原琳, 秦泉寺友紀, 山手昌樹訳
イタリア リョウリ ノ タンジョウ
Publisher | 京都 : 人文書院 |
---|---|
Year | 2022.8 |
Authors | Helstosky, Carol 小田原, 琳(1972-) <オダワラ, リン> 秦泉寺, 友紀(1973-) <シンセンジ, ユキ> 山手, 昌樹(1980-) <ヤマテ, マサキ> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 2nd fl. (Books in Japanese) |
|
3800:2113 | 111122427L |
|
9784409510940 |
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 357p : 挿図, 地図 ; 20cm |
Other titles | original title:Garlic and oil : politics and food in Italy |
Notes | 原著 (Bloomsbury, 2004) の全訳 参考文献: p295-312 |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search BSH:食糧政策 -- 歴史 All Subject Search BSH:イタリア -- 歴史 -- 20世紀 All Subject Search |
Classification | NDC9:383.837 NDC10:383.837 |
Language | Japanese |
ID | 1001212649 |
ISBN | 9784409510940 |
NCID | BC16493299 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times