料理イタリア語の入門 / 町田亘著
リョウリ イタリアゴ ノ ニュウモン
Publisher | 東京 : 白水社 |
---|---|
Year | 1994.4 |
Authors | 町田, 亘(1945-) <マチダ, ワタル> |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Reserve |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library Main Building 3rd fl. (in Japanese)(2 Weeks Loan) |
|
8700:8 | 119707800X |
|
|
|
|
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Size | 209p ; 21cm |
Other titles | title page title:Corso di lingua Italiana e cucina |
Notes | 本書の17課までのカタカナ発音表記したすべての単語と例文,ならびに付録のリチェッタ実例,メニュー実例を収録した別売テープあり |
Subjects | BSH:イタリア語 BSH:料理(西洋) -- イタリア All Subject Search |
Classification | NDC9:870 NDC8:870 |
Language | Japanese,Italian |
ID | 0000139157 |
ISBN | 4560007446 |
NCID | BN10787432 |